O nama

Vi ste razlog zašto radimo to što radimo

Kako ste vi pomogli da naia postane stvarnost

‘ Presretni smo što svatko tko je odabrao naia proizvode zna da je odabrao najkvalitetnije proizvode dostojne prvih svečanih uspomena svakog mališana. ”

–  Lucija Čop
vlasnica naia-e

Prije otvaranja naia-e, bila sam na više krštenja i vidjela da je sve potrebno za krštenje izrađeno od najjeftinijih materijala i uz minimum truda i ljubavi.

Jednog dana, došlo je na red i krštenje meni bliske osobe – maleni nećak Luka se rodio i pripreme za svečani dan njegovog krštenja su uskoro počele. To je prvi unuk u našoj obitelji pa je uzbuđenje bilo tim veće.
Potraga za odjelcem, krsnom košuljicom i svijećom je prošla sasvim neuspješno.
 

A onda smo odlučili…

sve potrebno izraditi same. Majka, koja me naučila svemu što znam, vodila je tehnički dio, a ja sam uživala birajući i kombinirajući estetske komponente. Pažljivo smo odabrale najkvalitetnije materijale, te s veseljem i ljubavlju sve priredile za Lukin veliki dan.

Odmah su počeli pristizati upiti od prijatelja, župljana i poznanika koji su htjeli iste proizvode za svoje krštenike.
 

Bila sam zabrinuta…

kako će viša cijena sigurno odvratiti potencijalne kupce i svakako ugroziti mogući razvoj poslovne ideje. Ali, kao što sam ja za nećaka htjela najbolje, tako su i drugi roditelji/kumovi/bake i djedovi htjeli najbolje za svoje mališane.

Odlučila sam dizajnirati i izraditi najkvalitetniji krsni program za prve svečane uspomene svakog mališana i njegove obitelj.
 

Pokazalo se da…

je taj zadatak mnogo teži nego sam se nadala da će biti.

Potraga za kvalitetnim materijalim po što prihvatljivijim cijenama za moje finalne kupce je trajala mjesecima. Nedostupnost luksuzne čipke i kvalitetnih strojnih konaca za vez kao i adekvatne ambalaže mi je stvarao dodatan problem.
Ipak, odlučila sam da je kvaliteta ono na čemu ne želim raditi kompromis te sam se pri svakoj odluci pitala – bi li ovo bilo dovoljno dobro i za moje dijete, jednog dana?
 

Nakon nekoliko godina…

pauziranja čitava ideje zbog završetka srednje škole i napokon upisa fakulteta, shvatila sam da sve odgađam jedino zbog straha. Straha da drugi neće cijeniti iste stvari kao i ja, straha da će moji proizvodi ostati u mojem malom studiju i nikada neće obradovati neku majku, kumu, ili baku.

Unatoč strahu, na poticaj obitelji i pogotovo supruga, uskoro sam otvorila obrt naia te učinila sve da premostim sveprisutne gospodarske i poduzetničke početničke probleme.
Uskoro smo predstavili svoj prvu kolekciju, a reakcije naših klijenata su nadmašile sva naša očekivanja. Toliko iskrene podrške i ljubavi od svih koji su vidjeli proizvode nitko nije očekivao.

Prije gotovo 2 godine sam i ja postala majka te je moj sin, Roko, nosio naia krsnu košuljicu, svijeću, odjelce, dekicu i sve što je moglo učiniti sakrament krštenja još svečanijim i posebnijim.

 

Najbolji dio?

Uskoro će naše 4. dijete doći na svijet te primiti sakrament krštenja uz, samo svoj, naia krsni komplet, a ja u radosti iščekujem u čijim ću još prvim uspomenama imati čast sudjelovati.

Imate komentar, prijedlog ili upit i želite nas kontaktirati? 

Želite besplatnu poštarinu?

Naia će unesene podatke koristti kako bi bila u kontaktu s vama, slala vam novosti i ponude. Klikom na ”pošalji” pristajete na pretplatu na marketinške vijesti.

Osnovni podaci – brand naia

 

Naziv: obim plus d.o.o, za graditeljstvo, usluge, proizvodnju i trgovinu

Vlasnik: Tin Čop

Adresa: Ljerke Šram 6, 10000 Zagreb

OIB: 82243901650

mob.: 0955932139

email: naia@krstenje.com