Uvjeti poslovanja

Obrt Naia, vl. Lucija Čop, 10000 Zagreb, Ljerke Šram 6
Obrt je upisan u Obrtni registar.
Matični broj obrta: 92464327
Postupak  i uvjeti kupnje na stranici Svijeće Vatovac definirani su parametrima: narudžbom, otpremom, plaćanjem i dostavom.
Isporučitelj je Svijeće Vatovac, a kupcem se smatra osoba koja popuni tražene podatke i elektroničkim putem naruči proizvod.
Cijene proizvoda izražene su u kunama.
Plaćanje se vrši isključivo u hrvatskim kunama (HRK).
Proizvod se naručuje elektroničkim odabirom te spremanjem istog u potrošačku košaricu.
Personalizirani proizvod se naručuje upisom imena i datuma.
Kako bi personalizacija proizvoda bila bez grešaka, Svijeće Vatovac traže od kupca da provjeri točnost podataka koje upisuje u za to predviđen prostor.
Sadržaj objavljen na stranicama isključivo je u vlasništvu Svijeća Vatovac, te se može upotrebljavati samo u nekomercijalne svrhe, pri čemu se moraju poštivati autorska prava, što znači da se ne smije prepisivati, umnožavati ili na bilo koji drugi način raspačavati.
Korištenjem Internet trgovine Svijeće vatovac obvezujete se poštivati uvjete i pravila, te se smatra kako ste pristali na iste.
Molimo Vas, pažljivo pročitajte ove Uvjete poslovanja prije pristupa i/ili korištenja naše stranice. Posjetom našoj stranici i/ili kupnjom bilo čega od nas, prihvaćate biti vezani sljedećim uvjetima („Uvjeti poslovanja“, „Uvjeti“, „Opći uvjeti poslovanja“), uključujući sve dodatne uvjete i politike ovdje navedene i povezane i/ili dostupne linkom. Ovi Uvjeti poslovanja odnose se na sve korisnike stranice, uključujući, bez ograničenja, korisnike koji su pretraživači, dobavljači, kupci, trgovci i/ili doprinositelji sadržaja. Ukoliko se ne slažete sa svim uvjetima i pravilima ovog sporazuma, nemojte pristupiti web stranici niti koristiti naše usluge.

 

Uvjeti online trgovine

Prihvaćanjem ovih Uvjeta poslovanja, izjavljujete da ste punoljetni u Vašoj državi. Kupoprodaju proizvoda i usluga u ime maloljetnika, potpuno ili djelomično poslovno nesposobne osobe, mogu sklopiti samo njihovi zakonski zastupnici.
Ne smijete koristiti naše proizvode za bilo kakve nezakonite ili neovlaštene svrhe niti smijete, u korištenju naše web stranice i usluga, kršiti zakone u Vašoj zemlji (uključujući, ali ne ograničavajući se na zakon o autorskim pravima). Ne smijete prenositi viruse ili bilo kakav kod destruktivne prirode. Povreda ili kršenje bilo kojeg od ovih Uvjeta poslovanja rezultirati će u prestanku suradnje.

 

Opći uvjeti

Zadržavamo pravo odbiti uslugu bilo kome iz bilo kojeg razloga u bilo koje vrijeme.
Vi prihvaćate da nećete reproducirati, duplicirati, kopirati, prodavati, preprodavati ili iskorištavati bilo koji dio naše stranice i usluge, korištenje stranice i usluge ili pristup stranici i usluzi ili bilo koji kontakt na web stranici putem koje se usluga pruža, bez izričitog pisanog dopuštenja od naše strane.
Naslovi korišteni u ovom sporazumu su uključeni samo za praktičnost i neće ograničiti ili na drugi način utjecati na ove Uvjete poslovanja.

 

Proizvodi i/ili usluge

Potrudili smo se što je točnije moguće prikazati boje i slike naših proizvoda koji se pojavljuju u našoj online trgovini. Ne možemo jamčiti da će prikaz boja na Vašem zaslonu/monitoru biti točan zbog različitih postavki zavisno o ekranu.
Zadržavamo pravo, ali nismo obvezni, ograničiti prodaju naših proizvoda ili usluga bilo kojoj osobi, geografskom području, regiji ili nadležnosti. To pravo možemo ostvariti ovisno od slučaja do slučaja. Zadržavamo pravo ograničavanja količine bilo kojeg proizvoda ili usluge koje nudimo. Svi opisi proizvoda ili cijene proizvoda podložni su promjenama u bilo koje vrijeme bez prethodne obavijesti, prema našem vlastitom nahođenju. Zadržavamo pravo ukidanja bilo kojeg proizvoda u bilo kojem trenutku. Bilo koja ponuda za bilo koji proizvod ili uslugu napravljenu na ovim stranicama je nevažeća u slučaju zabrane ili gdje je isto zabranjeno.
Ne jamčimo da će kvaliteta bilo kojeg proizvoda, usluge, informacije, ili drugog materijala kupljenog od Vaše strane ispuniti Vaša očekivanja.

Korisnički komentari, povratne informacije i drugi podnesci

Ako na naš zahtjev ili bez zahtjeva od nas pošaljete određene podneske (na primjer prijavu za nagradnu igru), kreativne ideje, sugestije, prijedloge, planove ili druge materijale, bilo online, putem elektroničke pošte, pošte ili na neki drugi način (pod zajedničkim nazivom “komentare”), slažete se da možemo, u bilo koje vrijeme, bez ograničenja, urediti, kopirati, objaviti, distribuirati, prevoditi i na druge načine koristiti, i na bilo kojem mediju, bilo koje komentare koje nam pošaljete. Mi nemamo obvezu niti ćemo imati obvezu: (1) zadržati bilo koji komentar u povjerenju; (2) platiti naknadu za bilo kakav komentar, ili (3) odgovoriti na bilo kakav komentar.
Možemo, ali nemamo obvezu, nadzirati, urediti ili ukloniti sadržaj koji prema vlastitom nahođenju smatramo nezakonitim, uvredljivim, prijetećim, klevetničkim, pornografskim, opscenim ili na drugi način nepoželjnim ili koji krši prava intelektualnog vlasništva ili ove Uvjete poslovanja.
Slažete se da Vaši komentari neće kršiti pravo bilo koje treće strane, uključujući autorska prava, zaštitne znakove, privatnost, osobnost ili druga osobna ili vlasnička prava. Nadalje ste suglasni da Vaši komentari neće sadržavati uvredljive, neprimjerene ili na neki drugi način nezakonite, uvredljive ili opscene materijale ili sadržavati bilo koji računalni virus ili druge zlonamjerne programe koji bi na bilo koji način mogli utjecati na rad web stranice ili bilo koje druge povezane web stranice. Ne smijete koristiti lažnu adresu e-pošte, pretvarati se da ste netko drugi osim sebe, ili na drugi način dovesti u zabludu nas ili treće strane u vezi podrijetla bilo kakvih komentara. Vi ste isključivo odgovorni za bilo kakve komentare koje napravite i njihovu točnost. Ne preuzimamo nikakvu odgovornost za bilo kakve komentare ostavljene od Vaše strane ili bilo koje treće strane.

 

Autorska prava

Sva prava pridržana. Obrt Svijeće Vatovac, polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, audio materijale i vizualne). Strogo je zabranjeno kopiranje, raspačavanje, ponovno objavljivanje ili izmjena bilo kakvog materijala ili softvera koji se nalazi na www ???? internetskim stranicama, bez prethodnog pisanog odobrenja dobivenog od nas. Neovlašteno korištenje bilo kojeg spomenutog sadržaja ili dijela stranice, bez dozvole vlasnika autorskih prava smatra se kršenjem prava koje rezultira sporom i mogućom tužbom.

 

Primjedbe i prigovori

U skladu sa čl. 10 Zakona o zaštiti potrošača, internet trgovina www.svijece-vatovac.hr Vam omogućuje da svoje pisane primjedbe prigovore šaljete na e-mail: franka@svijece-vatovac.hr
Na sve vaše primjedbe i prigovore odgovoriti ćemo u roku od maksimalno 15 dana.

 

Načini plaćanja i dostava

Dostava se vrši isključivo nakon što kupac izvrši narudžbu. Dostava se vrši na adresu kupca naznačenu prilikom narudžbe i isključivo na osobu koju kupac naznači kao primatelja prilikom izrade narudžbe. Preuzimanje se može izvršiti samo od osobe naznačene kao primatelja uz predočenje identifikacijske isprave. U slučaju da kupac ne predoči osobnu identifikacijsku ispravu (osobnu iskaznicu ili putovnicu), dostavna služba nije obvezna predati naručeni proizvod.
Plaćanje pouzećem – plaćate tek kada Vam dostavna služba isporuči pošiljku. Plaćanje pouzećem se vrši isključivo u gotovini dostavljaču.
Nismo odgovorni za krivo napisane podatke o dostavi koje napišete i ukoliko nam se pošiljka vrati zbog takve greške, vratit ćemo Vam novac na isti način na koji smo ga primili, a taj iznos će biti umanjen za troškove poštarine koje smo morali platiti zbog Vaših krivo ostavljenih podataka.

Izjava o zaštiti i prikupljanju osobnih podatka

Obrt Svijeće Vatovac, obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.

 

Pogreške, netočnosti i propusti 

Povremeno može doći do informacija na našoj web stranici ili u službi, koje sadrže tiskarske pogreške, netočnosti ili propuste koji se mogu odnositi na opis proizvoda, cijene, promocije, ponude, troškove dostave proizvoda, tranzitnih vremena i dostupnosti. Zadržavamo pravo ispraviti bilo kakve pogreške, netočnosti ili propuste, kao i promijeniti ili ažurirati podatke ili otkazati narudžbe, ako je bilo koji podatak na web stranici ili na bilo kojoj povezanoj web stranici netočan, u bilo koje vrijeme bez prethodne obavijesti.
Nemamo nikakvu obvezu ažurirati, izmijeniti ili razjasniti informacije na web stranici ili na bilo kojoj od povezanih web stranica, uključujući bez ograničenja, informacije o cijeni, osim onoga što je obvezno, propisano i u skladu sa zakonima.

 

Zabranjena uporaba

Uz ostale zabrane navedene u Uvjetima poslovanja, zabranjeno je korištenje stranice ili njezinog sadržaja:
(A) za bilo koju nezakonitu svrhu;
(B) za traženje drugih da obavljaju ili sudjeluju u bilo kakvoj nezakonitoj radnji;
(C) za kršenje međunarodnih, federalnih, pokrajinskih ili državnih propisa, pravila, zakona ili lokalnih pravilnika;
(D) za kršenje prava našeg intelektualnog vlasništva ili intelektualnog vlasništva drugih;
(E) za uznemiravanje, zlostavljanje, uvredu, klevetu, omalovažavanje, zastrašivanje, ili diskriminiranje na temelju spola, seksualne orijentacije, vjere, nacionalnosti, rase, dobi, nacionalne pripadnosti ili invaliditeta;
(F) za podnošenje lažnih ili obmanjujućih informacija;
(G) za prenošenje virusa ili bilo koje druge vrste zlonamjernog i zaraženog koda koji se može ili će se moći koristiti na bilo koji način koji će utjecati na funkcionalnost ili rad naše web stranice ili bilo koje povezane web stranice, drugih web stranica ili interneta;
(H) za prikupljanje ili praćenje osobnih podataka drugih osoba;
(I) za spam ili pokušaj krađe;
(J) za bilo kakve opscene ili nemoralne svrhe; ili
(k) za ometanje ili zaobilaženje sigurnosnih značajki web stranice ili bilo koje povezane web stranice, drugih web stranica, ili Interneta. Zadržavamo pravo ukinuti Vam korištenje web stranice ili bilo koje povezane web stranice za kršenje bilo koje od zabranjenih namjena.
 

Raskid

Ovi Uvjeti poslovanja su na snazi, osim ako i dok nisu raskinuti od Vaše ili naše strane. Možete raskinuti ove Uvjete poslovanja u bilo koje vrijeme tako da nas obavijestite da više ne želite koristiti naše usluge, ili kada prestane koristiti našu stranicu.
Ako po našem vlastitom sudu ne uspijete, ili sumnjamo da ste uspjeli, biti u skladu s bilo kojim uvjetom ili odredbom ovih Uvjeta poslovanja, mi također možemo raskinuti ovaj ugovor u bilo koje vrijeme bez prethodne obavijesti, a Vi ćete ostati odgovorni za sve iznose dospjele do i uključujući datum prestanka; i / ili Vam možemo uskratiti pristup našim uslugama (ili bilo kojim njihovim dijelovima).

 

Cjelokupni ugovor

Ovi Uvjeti poslovanja i sva pravila poslovanja objavljena od naše strane na ovim stranicama, ili u vezi naše usluge predstavljaju cjelovit sporazum, razumijevanje i ugovor između Vas i nas i reguliraju Vaše korištenje naše usluge i zamjenjuju sve prethodne ili postojeće sporazume, komunikacije i prijedloge, bilo usmene ili pisane, između Vas i nas (uključujući, ali ne ograničavajući se na, bilo koje prethodne verzije Uvjeta poslovanja).
Bilo kakve nejasnoće i dvosmislenosti u tumačenju ovih Uvjeta poslovanja neće se tumačiti protiv stranke zadužene za izradu istih.

 

Izmjene uvjeta poslovanja

Najnoviju verziju Uvjeta poslovanja možete pregledati u bilo kojem trenutku na ovoj stranici. Zadržavamo pravo, po vlastitom nahođenju, ažurirati, promijeniti ili zamijeniti bilo koji dio ovih Uvjeta poslovanja objavljivanjem ažuriranja i promjena na našu web stranicu. Vaša je odgovornost povremeno provjeriti našu web stranicu i pregledati promjene. Vaše daljnje korištenje ili pristup našoj web stranici ili usluzi nakon objavljivanja bilo kakve promjene ovih Uvjeta poslovanja predstavlja prihvaćanje tih promjena.
 
Za sva dodatna pitanja molimo da nas kontaktirate na mail adresu:
admin@krstenje.com

besplatna POŠTARINA?

POSTANI VIP PRIJATELJ KRŠTENJA I ODMAH TI STIŽE KOD ZA BESPLATNU POŠTARINU 

AKO MAIL NE STIGNE ZA 15 MINUTA, PROVJERI ‘NEŽELJENU POŠTU’ ILI MI SE JAVI NA NAIA@KRSTENJE.COM